ProtectGuard

Osynligt skydd mot vatten, olja och smuts för användning på golv och väggar.

ProtectGuard WF halvblank

Skydd mot vatten, olja och smuts med en halvblank finish – för användning på golv och väggar.

ProtectGuard WF-matta

Skydd mot vatten, olja, smuts, våt matt finish – för användning på golv och väggar.

KAMSTAR × GUARD INDUSTRY

ProtectGuard® Wet Look är en impregnering för tegel och terrakotta som framhäver materialets ursprungliga färg och ger det en ”wet look”-effekt. Produkten finns i två versioner: matt och halvblank (som har mer reflekterande partiklar i sin sammansättning).

En yta som impregnerats med ProtectGuard® Wet Look är effektivt skyddad mot de viktigaste orsakerna till eventuella skador, t.ex. vatten, luftföroreningar och fettfläckar, och är dessutom ånggenomsläpplig och UV-beständig.

En yta som skyddas med ProtectGuard® Wet Look är lättare att underhålla, eftersom formuleringen har ythärdande egenskaper. Ett golv som impregnerats på detta sätt kan underhållas med vaxbaserade preparat eller andra glansemulsioner.

Varumärket Guard Industry är det perfekta valet för att tillgodose behoven hos amatörer och hobbyister samt yrkesverksamma som letar efter de bästa lösningarna i sin yrkesverksamhet.

ProtectGuarProtectGuard WL
ProtectGuardProtectGuard WL

ProtectGuard®-sortimentet är den absoluta ledaren bland produkter för att skydda golv och väggar mot vatten, olja och smuts. De fungerar perfekt med våra produkter.