TERRAKOTTAGOLV

KRAKOWSKA

≈ 300×150mm

Golv av terrakotta återvunnet rektangulära plattor i naturliga cottofärger. Tack vare sitt autentiska ursprung varierar plattorna minimalt i textur och färg. Det robusta och extremt slitstarka golvet passar bland annat i klassiska, rustika och provensalska inredningar.

TERRAKOTTAGOLV

KRAKOWSKA

≈ 300×70mm

Golv av terrakotta återvunnet i cotto, i den unika formen av smala rektanglar. Plattornas långa historia är ett bevis på deras hållbarhet och styrka samt deras tidlösa estetik. De subtila skillnaderna i de enskilda delarnas utseende bidrar till deras äkthet. Golvet passar in i olika inredningsstilar.

TERRAKOTTAGOLV

KRAKOWSKA

≈ 150×150mm

Golv av terrakotta återvunnet i den traditionella cottofärgen. Den vackra, oregelbundna strukturen och den unika formen på de små rutorna passar bra för arrangemang i många olika stilar. Plattorna är mycket hållbara och långvariga, och tack vare sitt ursprungliga ursprung och sina subtila variationer är varje platta unik och unik i sitt slag.

TERRAKOTTAGOLV

KRAKOWSKA 1931

≈ 300×145mm

Golv av terrakotta återvunnet rektangulär form, i den naturliga färgen cotto, som utmärker sig genom sin släta yta. Den klassiska stilen passar in i alla arrangemang. Plattorna är tillverkade av klinker, vilket gör dem mer än hållbara och perfekta för utomhusbruk.

TERRAKOTTAGOLV

FRANCUSKA

HEXAGON ≈ 135×135mm

Golv av terrakotta återvunnet i cottofärg, som kännetecknas av hög hållbarhet och styrka. Med sitt ursprungliga ursprung och sin unika sexkantiga form kombinerar produkten ett ovanligt utseende med klassisk, tidlös elegans. Plattorna varierar minimalt i färg och textur, vilket bidrar till deras autenticitet.

TERRAKOTTAGOLV

KAMSTAR BLACK

≈ 300×60mm

Terracotta-golv i begränsad upplaga återvunnet. En stor fördel med produkten är dess styrka och hållbarhet. Den originella designen passar många olika designstilar. Plattorna har en klassisk smal rektangulär form och en svart färg med naturliga utbrändheter. På några av bitarna finns en mycket visuellt tilltalande iriseffekt.

Terrakotta på golvet – en absolut uppenbarelse i en tid fylld av kitsch och skräp.

Vårt Manufaktura fokuserar på att förse kunderna med tegelprodukter vars unika utseende och struktur gör dem till en unik finish för golv och väggar. Vårt produktsortiment kan därför inte vara komplett utan terrakottagolv. I katalogen nedan hittar du fyra kollektioner från Krakowska-serien i form av rektangulära och fyrkantiga plattor samt den franska kollektionen, vars form påminner om en honungskaka.

Golv av terrakotta

Varje lösning som vårt företag föreslår kännetecknas av noggrannhet i utförandet, hög hållbarhet och motståndskraft mot nötning samt en liten variation i textur. Detta innebär att den golvterrakotta du hittar i vårt sortiment har en enhetlig textur och färg som ökar dess visuella attraktionskraft och ökar dess användningsmöjligheter. Innan du väljer en specifik terrakottaplatta rekommenderar vi att du bekantar dig med de tekniska parametrarna för de enskilda plattorna samt praktiska tips om installation och vattentätning.

Terrakotta i köket

Krakow-modellen är idealisk som terrakotta i ett rustikt, provensalskt eller industriellt kök. Genom att välja ett sådant golv kan vi vara säkra på att det blir en investering under många år. Detta beror på att terrakotta ständigt utvecklas och får klass och karaktär med tiden.