TEGELVÄGG

MALBORSKA

≈ 250×60mm

Mursten till väggen återvunnet, rektangulär i form och i den karakteristiska naturliga nyansen cotto. Tack vare deras ursprungliga ursprung och hantverksmässiga bearbetning ser varje tegelplatta annorlunda ut. Den råa, rustika, iögonfallande strukturen och de brännskador och murbruksfragment som syns på vissa delar gör dem unika. Den klassiska estetiken passar många olika designstilar.

TEGELVÄGG

PRUSKA

≈ 250×60mm

Mursten till väggen återvunnet i form av klassiska rektanglar i en ljus tegelsandfärg. Materialet är mycket hållbart och långvarigt. På grund av den unika metoden varierar enskilda plattor i form, färg och textur, men de har inga skarpa kanter. Brick komponerar bland annat. med rustika, provensalska, klassiska eller industriella inredningar.

TEGELVÄGG

WARMIŃSKA

≈ 250×60mm

Mursten till väggen bränd samtida, i form av regelbundna, små rutor i persika- och sandtoner. Den hantverksmässiga tillverkningstekniken garanterar en jämn, taktil textur och tillförlitlig hållbarhet och styrka. Dekorativa tegelstenar passar perfekt in i arrangemang i alla stilar.

TEGELVÄGG

POZNAŃSKA

≈ 250×60mm

Mursten till väggen återvunnet i rektangulära former i naturliga cottofärger. Tegelplattorna skiljer sig minimalt från varandra, men saknar skarpa kanter och synligt murbruk. Det extremt slitstarka och långvariga materialet passar bra som en del av en klassisk, modern, industriell, provencalisk eller rustik inredning.

TEGELVÄGG

POMORSKA

≈ 115×115mm

Mursten till väggen återvunnet i form av regelbundna, små rutor i persikosandiga toner. Den hantverksmässiga tillverkningstekniken garanterar en jämn, taktil textur och tillförlitlig hållbarhet och styrka. Tegelplattor passar perfekt in i arrangemang i alla stilar.

Mursten till väggen – vanliga väggar har öron. Våra väggar berättar historier.

På grund av sitt unika utseende och höga dekorativa värde blir murstenen allt populärare, särskilt i bostadsområden. Tegelvägg som du hittar i vårt utbud kan vara en elegant dekoration av ett vardagsrum, ett arbetsrum eller till och med ett kök. För dem som vill ha ett distinkt men ändå mycket klassiskt designelement föreslår vi tegelplattor som finns i tre olika kollektioner – Church, Prussian och Classica. De olika lösningarna varierar i storlek, färg och form.

Tegelplattor för väggen – originellt och unikt.

Vi erbjuder tegelplattor som passar både för interiörer och fasader. Vi kan försäkra dig om att en tegelvägg är en lösning som inte bara är slående utan också mycket praktisk och som behåller sitt idealiska utseende i många år.

Dekorativa tegelstenar tillverkade av gamla rivningsstenar.

Vi uppmuntrar dig att ta reda på mer om de andra egenskaperna hos våra mer än 100 år gamla murstenar och att titta på foton av exempel på arrangemang där våra dekorativa stenar ingår.