TEGELGOLV

LUBELSKA

≈ 240×120mm

Tegelplattor återvunnet i den klassiska rektangulära formen och med en naturlig färg i persikosand, med oöverträffad styrka och hållbarhet. Varje bit är unik och unik i sitt slag med sin unika textur och färg. Den tidlösa estetiken gör att plattorna passar till inredningar i många olika stilar.

TEGELGOLV

MAZURSKA

≈ 250×120mm

Tegelplattor bränd samtida vilket ger full kontroll över textur och färg, vilket gör att varje bit har ett mycket likartat, men ändå unikt utseende. Den klassiska rektangulära formen passar in i alla stilar: klassisk, modern. Tegelsten kännetecknas av sin hållbarhet och styrka.

TEGELGOLV

MAZURSKA FIT

≈ 250×60mm

Tegelplattor bränd samtida vilket ger full kontroll över textur och färg, vilket gör att varje bit har ett mycket likartat, men ändå unikt utseende. Den smala rektangelns klassiska form passar in i alla stilar: klassisk, modern. Tegelsten kännetecknas av sin hållbarhet och styrka.

TEGELGOLV

MAŁOPOLSKA

≈ 115×115mm

Tegelplattor återvunnet i en persikosandfärgad färg, i form av små rutor. Det unika ursprunget innebär att de enskilda bitarna varierar i utseende och att varje bit är unik i sitt slag. Plattorna är tidlösa, mycket hållbara, långvariga och passar bra i många olika stilar.

TEGELGOLV

SZKOCKA

≈ 250×120mm

Tegelplattor bränd samtida i mörka nyanser som påminner om trä. Tack vare den moderna tillverkningen kan vi kontrollera färg och textur, som är likartade men inte identiska, vilket gör varje bit unik. Produkten är mycket hållbar och långvarig. Den klassiska rektangulära formen passar in i en mängd olika arrangemang.

TEGELGOLV

SKANDYNAWSKA

≈ 240×120mm

Tegelplattor bränd samtida, rektangulär form och ljus sandfärgad. Produkten är robust och har en lång livslängd. Plattorna varierar minimalt i färg och textur, så att de bibehåller ett autentiskt utseende samtidigt som de bildar en harmonisk helhet med varandra. Den tidlösa estetiken passar bra i inredningar med olika stilar.

TEGELGOLV

ZAMKOWA KARO

≈ 140×140mm

Tegelplattor återvunnet, med en mer än 200-årig historia som vittnar om dess exceptionella hållbarhet och styrka. De mörka färgerna, den fyrkantiga formen och den oregelbundna strukturen ger dem en ovanlig, rustik karaktär. De enskilda bitarna varierar, vilket gör att varje bit är unik och unik i sitt slag.

Klinkerplattor för golvet – Unikt, klassiskt, vackert…

Mycket estetiskt tilltalande, unika i textur och färg och lämpliga för alla interiörer – det är dessa tegelgolv som du hittar i katalogen nedan. Vi erbjuder våra kunder fyra unika kollektioner, var och en med sin egen unika stil och egenskaper som skiljer dem från vanligt förekommande ytbehandlingsprodukter.

Golv av tegel

Det sortiment som vi har tagit fram omfattar mer än ett sekel av tegelplattor, vilket återspeglar det hantverk som syns i uppmärksamheten på de minsta detaljerna. Handformningen ger däremot varje produkt en något oregelbunden struktur och därmed en individuell och unik karaktär. Tack vare sin mångsidighet passar tegelgolv dessutom bra i både traditionella och moderna inredningar. Kollektionerna Lubelska, Karo, Zamkowa och Mazurska – vi bjuder in dig att bekanta dig med funktionerna och prestandaparametrarna hos våra unika dekorativa lösningar.